بیماران کلیوی کوچک باید چه کار برای زندگی بهتر

بیماران کلیوی کوچک باید چه کار برای زندگی بهتربیماران کاهش کلیه باید چه کار به زندگی بهتر است؟ مشخص شده است که رژیم غذایی نقش مهمی در درمان بیماری های کلیوی در نظر دارد، بنابراین اول، بیمار با کوچک شدن کلیه باید یک رژیم غذایی مناسب را. سپس با توجه به شرایط خود را به برخی از تنظیم.

چگونه می توانم برای بیماران کلیوی کاهش را برنامه رژیم غذایی خود را؟

- پروتئین

بیماران مورد نیاز را در مقدار محدود از پروتئین با کیفیت بالا.

- چربی

بیماران باید چربی حیوانی جلوگیری از اما در برخی از اسید چرب غیر اشباع، مانند روغن ماهی و روغن بذرک خوبی برای سلامت خود هستند.

- کالری

بیماران مورد نیاز را به کالری بالا برای حفظ وزن طبیعی، که پایه و اساس برای مبارزه با بیماری است.

- مواد معدنی و ویتامین ها

با توجه به اختلال عملکرد کلیه، بیماران ممکن است برخی از مواد معدنی و ویتامین ها فاقد. به عنوان مثال، فقدان آهن ممکن است کم خونی و کمبود ویتامین D را تشدید ممکن است مانع جذب کلسیم شوند.

علاوه بر اطلاعات فوق، بیماران همچنین نیاز به ایجاد برخی از تغییرات در شیوه زندگی خود را.

ترک سیگار و آشامیدنی

زندگی یک زندگی به طور منظم

ورزش ملایم به طور منظم

اجتناب از آنفولانزا و عفونت

مراجعه مرتب به

از بالا ما می دانیم که به عنوان یک بیمار با انقباض کلیه، آنها باید توجه بالا به رژیم غذایی خود و عادت زندگی پرداخت. اگر شما یک بیمار بیماری کلیوی هستند، شما بهتر است اقدامات را در حال حاضر، زودتر شما می توانید تنظیم خوب، بهتر است شما می توانید با این بیماری زندگی می کنند.

اگر سوالی دارید دیگر و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان کوچک شدن کلیه، شما به انجمن خوش آمدید با ما تماس بگیرید از طریق ایمیل می باشد. ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

:: برچسب‌ها: CKD زندگی سالم، کاهش کلیه، بیماران کلیوی کوچک باید چه کار برای زندگی بهتر ,
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 بهمن 1393 | نظرات ()